Naděje jménem malá firma

Velké korporace - včetně podniku zvaného Česká republika - jsou příliš strnulé, než aby od nich mohl vát skutečně svěží vánek. To, co bychom měli ze všech sil podporovat, jsou malé a střední firmy. To ony přinášejí novinky a svižné změny, ony mají zájem, aby svět kolem nás byl svobodný a svobodě přál.

Malé je krásné. A také živé. Pro malé a střední firmy pracuji stále raději. Vím, že když se na něčem dohodneme, už zítra to může žít vlastním životem. Volnost tu omezuje jen zdravý rozum majitele a manažerů, ne odtažitá zahraniční matka či těžkopádné rozhodovací mechanismy. Kritériem správnosti je tu ekonomický výsledek a lidská spokojenost, ne boje o vliv a přetahování o prostředky.

Spoluodpovědnost

Jsem nadšený, že jsem mohl spojit své skromné síly se dvěma našimi odborníky, kteří vidí svět malých a středních firem stejně. Vytvořili jsme tým, jehož ambice jsou skryty ve slově CO-PILOT. Kopilot nedominuje, slouží vedle pilota hlavního. Když je potřeba, pomůže. Nedává nezávazné rady, ale odpovídá za svůj výkon. Udržuje přehled a může upozornit na to, co první pilot právě nevidí.

Komplexní řešení

A tak jsme tady a nabízíme své skromné síly a letité zkušenosti. I když jsme si do jisté míry rozdělili role, nejlépe se cítíme v komplexních úlohách nebo při vzájemné spolupráci. Jaká témata tedy propojujeme?

  • LIDÉ A VZTAHY - Jiří Plamínek
  • EKONOMIKA A FINANCE - Stanislav Zabadal
  • PROCESY A ORGANIZACE - Josef Hajkr

Věříme, že dohromady, ve vzájemné synergii, pomůžeme firmám s řešením jejich komplexních problémů se vší účinností týmu. A že prosperující malé a střední podnikání vede ke svobodě a stabilitě společnosti.

Malé velké firmy

I malá firma se může stát velkou, aniž by ztratila své lidské rozměry. To když se místo kvantitativního růstu zaměří na kvalitativní rozvoj. Pak se může stát velkou svou užitečností, efektivitou, stabilitou a dynamikou. Přinášet zisky, zaměstnávat spokojené lidi, být ekologicky přátelskou a společensky uznávanou.

Stačí poměrně málo - poznat, co je důležité, neztratit nadhled nad situací a vidět svět v souvislostech. Nástrojem a inspirací pro zvládnutí tohoto umění může být teorie vitality, která již 15 let pomáhá firmám k prosperitě.



Kontakty

Tel.: +420 739 428 854

E-mail: info@co-pilot.cz

Fakturační údaje

SHINE Consulting s.r.o.

Oulehla 443, Pozořice 664 07

IČ: 253 18 292, DIČ: CZ 253 18 292

+420 515 533 362


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u KS v Brně, oddíl C, vložka 24686

Napište nám dotaz

Nebo nám zanechte svůj kontakt a my se vám co nejdříve ozveme.